Jeugdcommissie

Iedereen kent het motto “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Dit geldt natuurlijk ook voor Muziekvereniging Eendracht. Om het verenigingsgevoel bij onze jeugdleden te ontwikkelen en te versterken, is er een Jeugdcommissie (JC) ontstaan.

Onze Jeugdcommissie bestaat momenteel uit een zestal leden:
Voorzitter: Celine
Secretaris: Marloes
Penningmeester: Sanne
Algemeen lid: Lonneke
Algemeen lid: Reik

Wij proberen de jeugd op een andere manier dan alleen het volgen van muzikale activiteiten bij de vereniging te betrekken door het organiseren van verschillende activiteiten. Daarnaast leren zij ook om te gaan met de verschillende bestuursfuncties .

Jaarlijks terugkerende activiteiten:
Oer –Hollandse spelletjesavond:

Op deze avond worden Oer-Hollandse spelletjes gespeeld door jong & oud. Kinderen t/m 12 jaar strijden om “Sjoel de Wisselkoe”, een wisselbeker voor de beste sjoeler.

Jeugdkamp:
Daarnaast organiseren wij om de twee jaar een jeugdkamp. Een weekend lang gezelligheid, sportieve activiteiten en een gezellige sfeer onder alle jeugdleden.

Barbecue:
Als afsluiting van ons muzikale seizoen houdt de JC jaarlijks een barbecue. Deze barbecue wordt gehouden voor alle leden van MVE en wordt gecombineerd met een leuke sportieve activiteit.

Verder is de Jeugdcommissie aanwezig bij verschillende concerten en activiteiten van de vereniging zelf. Hier verkopen wij onze eigen artikelen zoals bijvoorbeeld overheerlijke wafels. Naast de jaarlijks terugkerende activiteiten proberen wij elk jaar andere activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan Disco’s, bowlen, thema-avonden enz.

 

De website is ontworpen en gesponsord door MarkAlbers.nl