Lid worden

algemeen - lid worden?

Uitgangspunten. Belangrijk bij Eendracht is: leden professionele begeleiding en opleidingsmogelijkheden bieden, regelmatig goede concerten en optredens geven waarbij ook de sociale contacten en de sfeer in de club niet wordt vergeten.

Iedereen. Eendracht biedt daarom zowel gevorderde als beginnende muzikanten een fijne en leerzame hobby, waarbij het samenspelen voorop staat.

  • Gevorderde muzikanten kunnen direct beginnen in de slagwerkgroep of bij de fanfare.
  • Beginnende muzikanten en jeugd vanaf vanaf ca. 9 jaar bieden we een interne en individuele opleiding aan. Tijdens de opleiding kunnen ze al deelnemen aan de leerlingen slagwerkgroep, opstap orkest, leerlingen fanfare en het wegorkest. Na afloop van deze opleiding kunnen ze beginnen in de slagwerkgroep of bij de fanfare.
  • Zie onderstaand schema:

Instroom

Optredens. Regelmatig verzorgt Eendracht optredens, waaraan soms enkele en soms alle muziekgroepen deelnemen. Deze optredens kunnen concerten zijn, maar ook een optocht gaan we niet uit de weg. Naast de noodzakelijke promotie en inkomsten zijn deze gezamenlijke optredens ook een goede gelegenheid om de onderlinge contacten tussen de groepen te verbeteren en te versterken.

Contributie. We proberen de contributie zo laag mogelijk te houden en ook andere financiƫle bijdragen van leden worden tot een minmum beperkt. Daarom worden een muziekinstrument, uniform, bladmuziek en eventueel lesmateriaal door Eendracht op uitleenbasis verstrekt.
Als tegenprestatie wordt van de leden verwacht dat ze deelnemen aan de optredens en concerten en de overige activiteiten.

Vacatures. Zowel bij de slagwerkgroep als de fanfare zijn nieuwe leden altijd van harte welkom.


Belangstelling?
Kom gewoon eens langs op onze repetitie, elke maandag- of dinsdagavond in zaal Vrijzicht, Zichtweg 92.

Uw reactie, vragen of opmerkingen zien we ook graag tegemoet.

 

De website is ontworpen en gesponsord door MarkAlbers.nl